Web Analytics Made Easy - Statcounter

از زمان شیوع ویروس کرونا، میلیون ها آمریکایی در پرداخت هزینه های اجاره مسکن و آب و برق خود دچار مشکل شده اند و این امر درآمد شرکت های آب و برق را کاهش داده است.

از زمان شیوع ویروس کرونا ، میلیون ها آمریکایی در پرداخت هزینه های اجاره مسکن و آب و برق خود دچار مشکل شده اند و این امر درآمد شرکت های آب و برق را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این سوال مطرح می شود که چه کسی و چه زمانی میلیاردها دلار بدهی پرداخت نشده قبض های برق را پرداخت خواهد کرد.

بیش از نیمی از ایالت های آمریکا در مارس 2020 به دلیل وضعیت اضطراری شیوع کرونا، مهلت پرداخت بدهی قبض های برق و گاز را افزایش دادند چرا که میلیون ها آمریکایی به دلیل تأثیر همه گیری بر تجارت و اقتصاد این کشور، شغل خود را از دست دادند.

این مهلت قانونی باعث شد نگرانی خانوارهای آمریکایی از اینکه مبادا در حالی که برای پرداخت اجاره و یا تامین غذای روزانه خود تلاش می کنند، بدون روشنایی و یا گرما بمانند، کاهش یابد.

طبق اعلام انجمن مدیران انرژی ملی آمریکا، مهلت پرداخت قبض های برق قرار است در 28 ایالت این کشور بین ماه های فوریه و مارس 2021 پایان یابد.

در عین حال، موسسه "سنس" ارائه دهنده اطلاعات استفاده از انرژی در منازل اعلام کرد که در حین تعطیلی های کرونایی و دستور العمل های ماندن در خانه طی بهار سال 2020، میانگین مصرف برق در خانه نسبت به سال 2019، 22 درصد افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، بیشتر مصرف کنندگان باید 22 درصد قبض برق بیشتری را در ماه آوریل 2020 نسبت به آوریل 2019 پرداخت کنند.

افکارنیوز/

برچسب ها: آمریکایی ، آب ، برق ، مسکن لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MbD

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آمریکایی آب برق مسکن میلیون ها آمریکایی آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد

غلامی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از خرداد ماه سال گذشته که سامانه خودنویس در راستای بهبود بازار اجاره مسکن راه اندازی شده است شاهد برقراری عدالت و شفافیت در معاملات بازار اجاره مسکن هستیم، گفت : سامانه خودنویس در حال حاضر نقش موثری در کاهش دلالی و سوداگری بازار اجاره مسکن داشته است.

وی افزود:  بازار اجاره مسکن در گذشته به دلیل آنکه این سامانه راه اندازی نشده بود با مشکلات بسیار زیاد از جمله افزایش دلالی و سوداگری روبرو بود که با راه اندازی این سامانه تمامی مشکلات در این بخش برطرف شده است.

او گفت: کاهش حق الزحمه های نجومی که توسط مشاوران املاک پیش این دریافت می شد با راه اندازی این سامانه برطرف شده و ما شاهد بهبود وضعیت معاملات در بخش اجاره هستیم.

غلامی تاکید کرد: با راه اندازی این سامانه  ما شاهد شفافیت ۱۰۰ درصدی معاملات مسکن در این بازار هستیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • داغ مستاجرها تازه می شود؛ اجاره هایی که چند برابر می شود/ طنز حق مسکن ۹۰۰ تومانی کارگران!
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • الزام ثبت قرار داد اجاره در سامانه خودنویس
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران