Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

طرح ملی قبض سبز با هدف حذف قبض کاغذی و تسهیل در ارائه خدمات غیر حضوری به مشترکان از سال ۹۸ وارد مرحله اجرا شد و به این ترتیب شماره‌های تماس نزدیک به ۳۶ میلیون مشترک (معادل ۹۸ درصد مجموع مشترکان) جمع‌آوری شد تا در ارائه  قبض پیامکی  و ایجاد ارتباط دوسویه با مشترکان مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد هاب متمرکز قبض سبز و بستر رویت و پرداخت صورتحساب‌های برق به‌صورت مجازی از مهم‌ترین اقدام‌های انجام شده در طرح ملی قبض سبز است.

روش‌های مشاهده و پرداخت غیرحضوری قبوض شامل استفاده از وب‌سایت شرکت‌های توزیع، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، مشارکت ۱۲ سامانه پرداخت الکترونیک (PSP)، سامانه تلفنی ۱۵۲۱، دستگاه‌های ATM بانک‌ها و POS فروشگاه‌ها و نیز دفاتر پیشخوان دولت و ICT روستایی بوده است که همچنان در حال توسعه و ارتقای سطح خدمات هستند.

مشترکان برای استفاده بهتر از این خدمت باید چندمورد را به دقت انجام دهند تا در دریافت قبض و پرداخت آن با مشکل رو به رو نشوند.

مشترکان باید نسبت به درج صحیح شناسه قبض دقت داشته باشند، وارد کردن اطلاعات اشتباه می‌تواند آن‌ها را با مشکلات رو به رو کند و در نهایت فرایند دریافت و پرداخت به درستی صورت نگیرد.

مشترکان نسبت به ارسال شماره همراه خود دقت و آن را صحیح وارد کنند، دقت نکردن در ارسال صحیح شماره همراه ممکن است اطلاعات قبض آنان را به افراد دیگری منتقل کند.

پیامک‌های ارسالی از سوی اداره برق را به دقت مطالعه و در صورتی که صورتحساب ارسالی و پیامک شده با اطلاعات آن‌ها منطبق بود نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.

اگر پیامکی که حاوی اطلاعات کنتور (مشترک) دیگری برایشان ارسال شد، آن را پرداخت نکنند، چون ممکن است مشترک دیگری دقت لازم را به خرج‌نداده و شماره همراه را اشتباهی وارد سیستم کرده باشد.

مشترکان هرگونه اشتباهی در صورتحساب‌های پیامک شده را به امور برق مناطق خود اطلاع دهند.

به زودی اپلیکیشن خدمات غیرحضوری برق ایران راه اندازی می‌شود که از این طریق نیاز به مراجعه حضوری کاهش چشمگیری خواهد یافت.

همچنین مشترکانی که منازل خود را تغییر می‌دهند باید شناسه قبض را به همان روشی که در منزل قبلی در سیستم ثبت‌کرده، دوباره ثبت کنند و از آن پس هزینه برق مصرفی این کنتور جدید برای آن‌ها پیامک خواهد شد.

مردم می‌توانند از همه درگاه‌های الکترونیکی که در اختیار دارند برای ثبت اطلاعات قبض برق خود اقدام کنند.

ساده‌ترین روش ارسال پیامک به سرشماره ۱۰۰۱۵۲۱ برای شهروندان تهرانی و ۲۰۰۰۱۵۲۱ برای سایر هموطنان در سراسر کشور است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قبض پیامکی پیشخوان دولت برق برق پیشخوان دولت قبض پیامکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۷۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا

بی‌دقتی یک شهروند در بافق منجر به کلاهبرداری یک میلیارد ریالی از وی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، در طول سال‌های گذشته بارها و بارها از سوی نیروی انتظامی، قوه قضائیه و برخی دیگر از نهادها پیامک‌های هشدارآمیزی مبنی بر ضرورت هوشیاری در برابری فریب‌های کلاهبرداران مجازی و پیامکی صادر شده است.

در این پیام‌‌های هشدار که به صورت منظم برای مخاطبان ارسال می‌شود، سرشماره‌های رسمی از سوی قوه قضائیه و نیروی انتظامی اعلام شده و تاکید صورت گرفته که پیامک از هر شماره غیر از شماره‌های اعلامی کلاهبرداری است.

با این وجود اما همچنان خبرهایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه افرادی فریب چنین پیام‌هایی را خورده‌اند و کلاهبرداران توانسته‌اند از آنها کلاهبرداری کنند.

از جمله این فریب‌ها، شخصی است که در یزد با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه روبرو می‌شود و بدون توجه و دقت لازم، یک میلیارد ریال را به کلاهبرداران می‌سپارد.

فرمانده انتظامی شهرستان بافق در این رابطه از کلاهبرداری یک میلیارد ریالی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه از شماره شخصی خبر داد و اظهار داشت: انتظار می‌رود شهروندان دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

سرهنگ شهرام طولابی‌نژاد افزود: با شکایت فردی درخصوص برداشت غیرمجاز مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش، مأموران پلیس فتا شهرستان بافق موضوع را در دستورکار قرار دادند.

طولابی‌نژاد تصریح کرد: با تحقیق از مالباخته مشخص شد که از شماره شخصی، پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه برایش ارسال شده و او نیز وارد لینک جعلی شده و اطلاعات کارت بانکی خود را وارد و مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش به صورت غیرمجاز برداشته شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: با استعلامات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط پلیس فتا، حساب مقصد شناسایی و بلافاصله مسدود و کلیه وجوه به حساب شاکی بازگردانده شد.

فرمانده انتظامی بافق با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به دادسرا ارسال شد، خاطرنشان کرد: شهروندان باید دقت لازم را داشته باشند و به لینک‌های ناشناس و لینک‌هایی که از شماره شخصی برای آنها ارسال می‌شود وارد نشوند.

با وجودی که کلاهبرداران شگردهای خود را هر روز متفاوت می‌کنند اما در صورتی که شهروندان هشدارهای انجام شده از سوی دستگاه‌های نظامی و انتظامی را جدی گرفته و به آن عمل کنند قطعا هیچ زمانی به دام کلاهبرداری‌هایی از این دست نمی‌افتند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • تبریک روز معلم ۱۴۰۳ صوتی + پیامک، متن و شعر